Ajankohtaista

Suunnittelija/CAD-piirtäjä
Porin yksikköön

Scanmikael Oy on osa Duuri konsernia ja on erikoistunut rakentamisessa käytettäviin tuotteisiin, joissa materiaaleina ovat alumiini tai lasi. Meidät tunnetaan julkisten tilojen lasisten taite- ja siirtoseinäjärjestelmien, sekä toimistoseinien ja älylasiseinien valmistajana ja suunnittelija.

Toiminnan voimakkaan kasvun vuoksi, etsimme vakituiseen työsuhteeseen suunnittelijaa/CAD piirtäjää yksikköömme Porin toimistoon, kasvamaan tulevaisuuden projektipäälliköksi.

Tehtävässä vastaat kohdesuunnittelusta osana suunnittelutiimiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää Autocad (2-D) osaamista, suunnitelmallisuutta ja oma-aloitteisuutta. Koulutus rakennusalalta, aktiivinen ja ammattimainen ote työhön katsotaan työnhakijalle eduksi.

Työsi tukena sinulla on ammattitaitoiset kannustavat kollegat, innovatiiviset työkalut sekä alan vahva osaaminen ja tietämys. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi ja kilpailukykyisen palkan.

Lisätietoja ja hakemukset 15.9 mennessä:

Toimitusjohtaja Joni Kaski 044-5219826 joni.kaski@scanmikael.com

 

 

 


 

 

Scanmikaelin uudet toimitilat

Scanmikael Oy tuotanto ja toimistot muuttavat uusiin toimitiloihin kesäkuun aikana. Toimistomme muutto on ajoitettu välille 19-20.6 ja tuolloin kaikki yhteydet ovat matkapuhelimien varassa.  Palveluissamme saattaa olla hetkittäisiä katkoksia, mutta pyrimme minimoimaan häiriöt.

Uusi osoitteemme 1.7. alkaen on Kartanontie 53, 28430 Pori