Scanmikael

siirtolasiseinat-3

Scanmikael on tilanjakamiseen erikoistunut yritys.

Tuotteidemme suunnittelu, design ja valmistus ovat 100% kotimaisia ja käytämme vain laadukkaita kotimaisia materiaalitoimittajia. Suunnittelu- ja tuotantotilamme sijaitsevat   Porissa ja esittelytilat Helsingin Suutarilassa.

Suunnittelussa ja kehitystyössä panostamme erityisesti helppokäyttöisyyteen, luotettavuuteen, ulkonäköön ja laatuun.

Otamme projektivastuun kaikista kohteistamme. Lähes viidentoista vuoden yhteistyömme, niin rakennusliikkeiden kuin arkkitehti- ja suunnitelutoimistojen kanssa varmistaa parhaan lopputuloksen asiakkaalle. Seinäjärjestelmä on suunniteltu tilojen yhtenäistä ulkonäköä silmälläpitäen. Siirtolasi-, taitelasi- ja kiinteät lasiseinät voidaan yhdistää tilan ehdoilla yhtenäinen ulkonäkö säilyttäen.

Päätuotteemme

Suunnittelemme toimivat tilanjakajat aina asiakkaan kohteen ja tarpeen mukaisesti. Nimeämme kaikille kohteille projektipäällikön joka ohjaa projektin valmiiksi asti. Saat meiltä niin lasikuvat kuin projektikuvatkin.

 

Toimituslaajuus

1. Laaja toimitus sisältäen valmiit seinärakenteet sekä ympäröivät rakenteet asennettuna.

  • Rullarit
  • Ristikot
  • Kaiteet

2. Normaali toimitus sisältäen valmiit seinärakenteet asennettuna taikka asentamattomana.

3. Suppea toimitus sisältäen tarvikkeet lasileikkauskuvineen seinärakenteen kokoonpanolle (ilman laseja).

 

Laatua

Kaikki Scanmikael projektit kaikkine tietoineen tallentuvat tietokantaamme josta ne ovat myöhemminkin hyödynnettävissä. Projektin valmistumisen yhteydessä luovutetaan seinäkortit, käyttöohjeet ja käyttöopastus. Scanmikael käyttää ainoastaan laatujärjestelmiin sitoutuneita alihankkijoita.

Osana Duuri Oy:n omistamaa PRP-yhtiötä

Olemme osa Duuri Oy:n omistamaa PRP-yhtiötä. Osaamisemme vahvistui tammikuussa 2015, kun Duuri Oy yhdisti PRP:n ja Scanmikaelin.  Pohjanmaan Rakennuspelti Oy, tutummin PRP, seinäjokelainen lasi- ja metallialan toimija vahvisti lasialan osaamistaan

ostamalla Scan-Mikael Oy:n osakekannan. Duuri Oy hankki järjestelyssä 67% uuden PRP:n osakkeista. PRP:n nykyiset omistajat jäivät uuteen yritykseen vähemmistöosakkaiksi. Kaupalla Duuri Oy vahvisti ammattilaiskaupan osuutta liikevaihdostaan. Uusi PRP toimii itsenäisenä Duuri Oy:n tytäryhtiönä.

Toimipisteet

Tervetuloa tutustumaan Scanmikaelin tuotteisiin Poriin.
Tuotteitamme on nähtävillä myös Helsingissä,
Duuri Oy:n toimitiloissa osoitteessa
Tapulikaupungintie 35, 00750 Helsinki.

Tiedustelut: Joni Kaski, puh. 044 521 9826

SV_AA_LOGO_Scan_Mikael_Oy_FI_387950_web